
Рекомендації для підприємців щодо організації протиепідемічних заходів при торгівлі на території ТЦ «Барабашово»:
• Проведення температурного скринінгу всіх працівників перед початком робочої зміни
• Організація на вході до торговельних об’єктів місць для обробки рук антисептиками
• Додержання кількості відвідувачів, які можуть одночасно перебувати у магазині з розрахунку 1 особа на 10 кв. м. торговельної площі
• Допуск відвідувачів та перебування у закладі дозволяється лише у засобах індивідуального захисту
• Працівники торговельного об’єкту обов’язково мають використувати медичні маски або респіратор та одноразові рукавички
• Підприємець зобов’язаний інформувати відвідувачів щодо встановлених обмежень та умов обслуговування на вході до торговельного об’єкту
• Забезпечити нанесення тимчасового маркування для перебування у черзі з дотриманням дистанції між клієнтами не менше 1,5 м
• Вологе прибирання приміщення з використанням миючих та дезінфікуючих засобів не рідше, ніж кожні 2 години
Рекомендації для підприємців щодо організації протиепідемічних заходів при роботі закладів громадського харчування на території ТЦ «Барабашово»:
• Проведення температурного скринінгу всіх працівників перед початком робочої зміни
• Обслуговування дозволяється виключно на виніс за попереднім замовленням або/та на літніх майданчиках під відкритим небом
• Забезпечення дотримання відстані не менше 1.5 метра стіл від стола та одно-двомісного розміщення клієнтів за одним столом
• Вхід відвідувачів до приміщень закладів громадського харчування забороняється
• Замовлення здійснюються дистанційно або через спеціально облаштоване вікно
• Видача та розрахунок замовлень здійснюється через спеціально облаштоване вікно або через вхідні двері закладу
• Організація на вході до об’єктів громадського харчування місць для обробки рук антисептиками
• Меню для ознайомлення мають бути розташовані поряд з вікном видачі та розрахунку. Видача клієнтам меню заборонена
• Місце видачі замовлень та розрахунку повинно
- унеможливлювати вхід відвідувачів до закладу
- мати можливість безготівкового/безконтактного розрахунку
- бути обладнане столиком/поличкою для передачі замовлення без особистого контакту з клієнтом
• Працівники закладу обов’язково мають використувати медичні маски або респіратор та одноразові рукавички
• Біля місць потенційного скупчення клієнтові повинно бути нанесене тимчасове маркування для дотримання дистанції між клієнтами не менше 1.5 метри
• Вологе прибирання приміщення з використанням миючих та дезінфікуючих засобів не рідше, ніж кожні 2 години
← Більше новин / 9 травня 2020, 11:20